bb-logo

Hovdeveien 9

Velholdt og innholdsrikt kontorfellesskap

 

Nyoppusset flott næringsbygg sentralt i Vikersund med ledige kontorer. Egne cellekontorer i størrelse fra 8,8 kvm til 22 kvm, felles spiserom med fullt kjøkken, tilgang på flere møterom hvor det største er på >50 kvm. Fem toaletter, dusj, minikjøkken med kaffe og kjøleskap, felles printer, trådløst nett, flere elbilladere m.m.

HC-rampe og HC-toalett, tilrettelagt for bevegelseshemmede.

Det er ventilasjon med varme og kjøling i alle kontorer etter behov. Egen varmeregulator på hvert kontor. Store og gode fellesarealer, muligheter for sosial omgang med andre, men også avstengte kontorer og møterom. Her kan man også leie egen åpen kontorløsning dersom en bedrift ønsker dette.

Lokalene er i dag leid ut til Saltdalshytta BVT AS og Buskerud Boligutvikling AS, men det er mange ledige kontorer. Leies ut med strøm, fiber, vask av fellesarealer og kaffe inkludert i leien.

Ta kontakt for mer informasjon og visning av lokalene.

Se finn annonse her: https://www.finn.no/realestate/businessrent/ad.html?finnkode=346932845

1. Etasje:
Vindfang, trapperom, hall, resepsjon, kopi-rom, teknisk rom, 3 toalettrom, bøttekott, kjøkken, 11 kontorer og møterom.

2. Etasje:
Hall, spiserom-stort møterom med kjøkken, gang, teknisk rom, 2 toaletter, konferanse-møterom, bad-wc og 3 kontorer.

Underetasje:
Trapperom, arkivrom og teknisk rom.

Tilbygget og oppgradert i 2004-2006. Pusset opp i 2021 (bilder av dette ligger ikke vedlagt).

Gode tekniske løsninger med termostatstyrt kjøle/ventilasjonsanlegg med styring av temperatur i alle rom. Lyse og pent oppussede kontorer/møte og konferanserom. Handicap rampe. Enkel adkomst med gode parkeringsforhold på eiendommen.

Bildene er fra oppgraderingen i 2004-2006.

Detaljer

Kart over eiendommen

siste publiserte

Nedre Bråtabakken 28

Vestlivegen 22 - Rauland

Buskerud Boligutvikling AS er et aksjeselskap som ble etablert i 2015, og har tilhørighet og forretningskontor i Modum kommune. Selskapet har totalt 19 aksjonærer, hvor alle er engasjert i dagens boligmarked på forskjellige måter. Buskerud Boligutvikling AS har som intensjon å utvikle et kostnadseffektift selskap med primærvirksomhet innen kjøp, salg og utleie av fast eiendom.

Sosialt

siste eiendommer publisert