bb-logo

Alle ti boenhetene solgt!

De første beboerne har allerede overtatt og flyttet inn

 

På Haraldsrudhagan i Vikersund stod den siste av fem Twister ferdig i april. Allerede i november året før var alle ti boenhetene solgt. Tomannsboligene, med et flott design, ble bygget av Nordbohus Modum AS og var en stor suksess.

Som halvparten av en tomannsbolig består leiligheten av to etasjer med entré, et soverom, stue med åpen kjøkkenløsning, flislagt bad med toalett, servant, dusj og opplegg til vaskemaskin, og teknisk rom/ bod i 1. etasje. Når du kommer opp trappen til 2. etasje går du inn i en hyggelig loftstue – ypperlig for en tv-stue, eller bare en plass for barna å boltre seg på. I tillegg er det 2 soverom og et lite toalett med bod.
Til lagring er det en utvendig sportsbod på ca. 5 kvm, samt carport. Leiligheten har egen veranda og gressplen. Ved leilighetene er det uteareal med lekeplass.

Tomannsboligene står oppført på et byggefelt som fremdeles er til utbygging. Er du ute etter et flott, barnevennlig område å sette røtter kan dette være stedet for deg. Med en kjapp gange ned til Vikersund sentrum og nær adkomst via Rv 350 har tomtene en sentral beliggenhet.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
Følg oss

siste publiserte

Nedre Bråtabakken 28

Vestlivegen 22 - Rauland

Buskerud Boligutvikling AS er et aksjeselskap som ble etablert i 2015, og har tilhørighet og forretningskontor i Modum kommune. Selskapet har totalt 19 aksjonærer, hvor alle er engasjert i dagens boligmarked på forskjellige måter. Buskerud Boligutvikling AS har som intensjon å utvikle et kostnadseffektift selskap med primærvirksomhet innen kjøp, salg og utleie av fast eiendom.

Sosialt