bb-logo

Solgt 6 måneder før overtagelse

Flotte, lettstelte leiligheter – Midtmoen

 

Prosjektet på Midtmoen, i Sokna sentrum, består av totalt 16 selveierleiligheter fordelt på 4 bygninger. Disse flotte, lettstelte leilighetene ble alle solgt, 6 måneder før overtagelse.

Leilighetene som inneholder entré, stue med åpen kjøkkenløsning, to soverom, flislagt bad med toalett, servant og dusjhjørne, samt teknisk rom og en utvendig sportsbod ble solgt fortere enn all forventing.

Fra leilighetene i 1. etasje er det direkte utgang til terreng fra stuen. Mens leilighetene i 2. etasje har utgang til terrasse med utsikt over resten av nabolaget. Til leilighetene følger det carport med strømtilførsel.

Prosjektet som Nordbohus Modum AS har satt opp, i regi av Buskerud Boligutvikling AS (BBU), ble overlevert til sine nye eiere i november.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
Følg oss

siste publiserte

Nedre Bråtabakken 28

Vestlivegen 22 - Rauland

Buskerud Boligutvikling AS er et aksjeselskap som ble etablert i 2015, og har tilhørighet og forretningskontor i Modum kommune. Selskapet har totalt 19 aksjonærer, hvor alle er engasjert i dagens boligmarked på forskjellige måter. Buskerud Boligutvikling AS har som intensjon å utvikle et kostnadseffektift selskap med primærvirksomhet innen kjøp, salg og utleie av fast eiendom.

Sosialt